Competentie peiling leden ChristenUnie

Logo CU WB.jpgmaandag 22 juni 2020 22:05

De ChristenUnie wil een levende en groeiende politieke partij zijn. “Gedreven door Gods liefde en Christus’ koningschap wil de ChristenUnie zich inzetten voor de samenleving en het bestuur van ons land.” Dat is de eerste zin van de ChristenUnie grondslag. We zijn blij met iedereen die vanuit deze drive zijn of haar steentje wil bijdragen. Op welke manier of welke plek dan ook. Want ieder mens heeft zijn eigen talent. We zoeken graag met u naar de plek waar uw talent het best tot zijn recht komt en wat er nodig is om op deze plek te komen.

Dragen van verantwoordelijkheid

We zijn enorm dankbaar voor de groei die de ChristenUnie doormaakt als we kijken naar de ledenaanwas, maar zeker ook waar het gaat om het dragen van verantwoordelijkheid in het landelijk, provinciaal en plaatselijk bestuur.  Verantwoordelijkheid dragen betekent ook de maximale inzet van kennis en kunde die de Schepper aan eenieder van ons heeft toevertrouwd. Als plaatselijk bestuur willen we graag een beroep doen op onze leden ons te ondersteunen in onze taak. 

Enquête rondom uw talent en expertise

Velen van u zijn maatschappelijk actief of zijn actief geweest. Juist op die plaats heeft u kennis en expertise opgebouwd. Daarnaast heeft ieder zijn persoonlijke talenten. Om overzicht te krijgen van de competenties van onze leden willen we uw medewerking vragen door het invullen van bijgaande enquête. U helpt ons hier enorm mee en werkt mee aan een breed maatschappelijke beweging, die de ChristenUnie wil zijn onder Gods leiding.

Wij willen graag weten of u bereid bent uw steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de partij. Dat kan zo groot of klein zijn als dat u zelf aangeeft. Of dat nu een politiek inhoudelijk onderdeel betreft of in ondersteunende zin, als het vervullen van praktisch werk rond verkiezingen dan wel een geestelijke bijdrage in de vorm van gebed, het is allemaal even noodzakelijk. Mocht u zich al inzetten voor de ChristenUnie, dan zijn we daar uiteraard blij mee. Ook u willen we vragen de enquête in te vullen, waardoor ons bestand weer actueel wordt

Mogelijkheden voor u in denktank en ondersteuning

Binnen de gemeente West Betuwe komt een veelvoud van onderwerpen aan de orde.  Wat zou het mooi zijn als er op de diverse terreinen een denktank kan ontstaan van leden die hun ervaringen c.q. expertise, die zij maatschappelijk hebben opgedaan, delen met die leden van de partij, die vanuit de christelijke identiteit willen bijdragen aan het plaatselijk bestuur. Op die manier kunt ook u de fractie ondersteunen in haar taak. Daarnaast zijn we op zoek naar leden die, ons willen ondersteunen bij de postverzorging in de diverse kernen, willen helpen in de activiteiten rond de verkiezingstijd en het gebed. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Mogen wij op uw medewerking rekenen?

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Competentie enquete.docx16,2 kBapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.documentdownload

« Terug